Egyedülálló természeti látványosságok egy távoli világban!

Angol Nyelvtanulás Új-Zélandon

Új-Zéland két nagyobb és számos kisebb szigetből álló állam a Csendes-óceán délnyugati részén, melynek államfője a mai napig II. Erzsébet angol királynő. Ha a gyűrűk ura filmek helyszínéül szolgáló szigeten tanulnál, keress minket és segítünk neked az álmaid megvalósításában.

Új-Zélandon akarok angolul tanulni!

Új-Zéland érdekes választás lehet azok számára, akik az angol mellett szeretnének egzotikusabb nyelvekkel is találkozni, hiszen az ország hivatalos nyelvei közé tartozik a maori és az új-zélandi jelnyelv is.

Új-Zéland növény- és állatvilágának struktúrája a világ többi részétől való elszigeteltsége miatt rendkívül egyedi és különleges. A nyelvtanulás szempontjából remek lehetőségeket nyújtó anyanyelvi környezet mellett már csak ezért is érdemes ellátogatni erre a Magyarország méreteinek körülbelül háromszorosát magáénak tudó szigetegyüttesre.

Egy ilyen távoli ország esetén már nem is meglepő, ha olyan furcsaságokkal találkozunk itt, mint:

Fejenként évente 65 kg sajtot és 100 kg vajat termelnek
Több birka van az országban, mint ember
Az Auckland Cityben található 328 méteres Sky Tower a legmagasabb épület a déli féltekén

Fontos tudnod:

A magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak Új-Zélandra, ha 90 napnál kevesebb időt akarnak eltölteni itt turistaként.
Ezen időtartam alatt a munkavállalás nem lehetséges!

A vízummentesség feltételei (max. 3 hónapi tartózkodás esetén):

  • Útlevél, amely a visszautazást követően még legalább három hónapig még érvényes
  • A kinti tartózkodás költségeinek fedezésére legalább NZD 1000/hó
  • Az oda-visszaútra szóló érvényes repülőjegy

Tanulóvízum:

Azoknak szól, akik 14 hetet meghaladó tanulmányokat, emelt óraszámban szeretnének folytatni, tanuló vízumot kell igényelni. Az új-zélandi tanuló vízum alapfeltétele, hogy az iskolai visszaigazolja a jelentkezést.

  • Vízumelbírálás ideje: 4-5 hét
  • A tanuló vízummal heti 20 órában lehet munkát vállalni.

A kérelemhez szükséges dokumentumok

  • Kitöltött (eredeti) jelentkezési lap
  • Iskola visszaigazolása a beiratkozásról és a befizetésről
  • Útlevél, amely a hazautazás után még legalább három hónapig érvényes
  • Fedezeti összeg: 1000 NZD/hónap/fő
  • Szállás meglétéről szóló igazolás
  • Biztosítás

Választható tanfolyamok:

  • Általános angol
  • Intenzív angol
  • Nyelvvizsga felkészítők (IELTS, Cambridge, TOEFL)
  • Business English, magán órák

Vízumügyintézéssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal!

Új-Zéland remek nyelvtanfolyamairól, és az ott található programokról, valamint aktuális kedvezményeinkről bővebb tájékoztatást az ajánlatkérőn keresztül vagy személyes találkozó alkalmával kaphatsz.

Érdeklődj, kérdezz most, örömmel segítünk!

Mikor indulhatok?