+36308977828 info@worldedu.hu

Családi nyelvtanfolyam külföldön

Délelőtt nyelvtanulás, délután családi program? Lehetséges! Ez a Családi tanfolyam külföldön!

Nyelvtanfolyam az egész családnak egy időben, egy helyszínen!

Egyre népszerűbb, hogy a család szeretné összekötni a kellemeset a hasznossal, és kihasználni azt, hogy anyanyelvi környezetben tanulhassanak nyelvet a nyaralásuk alatt. Erre kitűnő hely Málta is, amely éghajlata miatt a legnépszerűbb kurzushelyszínnek számít.

Ez rendkívüli lehetőség, hiszen a standard tanfolyam esetében, iskolától függően általában délben már vége van a tanításnak, így a család délután már együtt van, és felfedezheti a várost, fürödhet a tengerben, kirándulhat, turistáskodhat, és így tovább.

A szülők a felnőtt tanfolyamon (általános angol, intenzív angol, nyelvvizsga-felkészítő, stb.), míg a gyerekek kimondottan junior nyelvi kurzusokon vesznek részt, melyekre 5 éves kortól lehet jelentkezni.

Az iskolák odafigyelnek arra, hogy akik az úgynevezett „Parent and child” programra jelentkeznek, órarendjük megegyezzen, sőt általában egy épületen belül vannak a szülők és a gyerekek, így a fiatalabb 10 év alatti korosztályt sem kell félteni.

Természetesen a család az adott országban együtt lakik. Külön kérés esetén azonban megoldható, hogy a gyerekek teljes junior programban vegyenek részt, ebben az esetben a diáktársaikkal együtt laknak. Szállást iskolán keresztül és egyénileg is lehet foglalni.

családi nyelvtanfolyam Angliában

Családi nyelvtanfolyam: tanuljon az egész család nyelvet paradicsomi környezetben!

családi nyelvtanfolyam

Családi nyelvtanfolyam: tanuljon az egész család nyelvet paradicsomi környezetben!

A nyelvtanulást ma már egyik korosztály sem hanyagolhatja el. Az élet sok területén hasznos tudást jelent az idegen nyelvek ismerete, amivel nagy előnyre lehet szert tenni. Ennek a felismerésnek a fényében született meg az az elgondolás, hogy egész családoknak indított családi nyelvtanfolyamokat közvetítsünk. Azonban az unalmas iskolába járás helyett mi tanulással egybekötött, kalandos utazás keretében ajánlunk nyelvtanfolyamokat az érdeklődőknek!

A családi nyelvtanfolyam helyszíne paradicsomi külföldi helyszínen zajlik, például Máltán, ennek köszönhetően kivételes élményt jelent kicsiknek és nagyoknak is. Nyaralás közben az egész család csiszolhatja a nyelvtudását és kipihenten, új tudással töltekezve térhet haza.

Ez egy fantasztikus lehetőség, amit kár kihagyni. Élj vele Te is, és szervezz egy felejthetetlen utazást a családnak, ahol össze tudjátok kötni a kellemest a hasznossal! Fordulj bizalommal irodánkhoz, és tudj meg mindent az általunk kínált családi nyelvtanfolyamokról!

családi nyelvtanfolyam