+36308977828 info@worldedu.hu

Franciaország

Kultúra, gasztonómia és nyelvtanulás? Vár Franciaország!

Franciaország kontinensünk egyik leggazdagabb történelmével rendelkező nyugat-európai országa és az Európai Unió alapító tagja. Ki ne ismerné a főváros, Párizs egyedülálló képét az Eiffel-toronnyal vagy a diadalívvel?

A francia nyelv Európa egyik legfontosabb nyelve, illetve az egyetlen olyan nyelv az angol mellett, melyet a világ 5 kontinensén beszélnek.

Az országon belül nemcsak a kulturális, hanem a földrajzi sokszínűséget is megtalálhatod a mediterrán partoktól egészen az Alpok csúcsáig. A nyelvtanfolyamok mellet az ország számos más lehetőséget is kínál számodra, hiszen uniós polgárként élhetsz a munkavállalás jogával is.

Ha Franciaországban szeretnél nyelvet tanulni, érdekesnek találod majd, hogy:

  • Az Eiffel-torony 15 000 különböző fémdarabját 2,5 millió kézzel formázott csavar tartja össze
  • A franciáknál Elzászt kivéve a kisbabákat nem a „gólya hozza”: a kisfiúkat a káposztában, a kislányokat rózsabokorban találják.

Fontos tudnod:

  • Magyar állampolgárok számára nem szükséges vízum, érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal tudsz belépni az országba
  • Franciaországban az euró (EUR) a hivatalos fizetőeszköz
Franciaországban álló lány tart egy Francia nyelvtanulás feliratű táblát

FRANCIAORSZÁG

Választható francia tanfolyamok Franciaország területein:

  • Általános és intenzív francia nyelvtanfolyamok egyénileg vagy csoportban

Francia nyelvtanfolyamainkról, programjainkról és aktuális kedvezményeinkről bővebb tájékoztatást az ajánlatkérőn keresztül vagy személyes találkozó alkalmával kaphatsz. Várjuk jelentkezésedet!