+36308977828 info@worldedu.hu

Tényleg jó a junior program?

Miért jobb külföldön tanulni?

Sokan gondolják úgy, hogy idegen nyelvet itthon is el lehet sajátítani, hiszen minden nagyvárosban nyelviskolák tucatjai kínálnak megannyi lehetőséget.

Részben ez igaz is!

Akik erős nyelvtudással rendelkeznek, tudják, hogy a magabiztos tudáshoz elengedhetetlen az idegen nyelvi környezetben való tanulás, az általunk választott nyelv hazájában.

Ebben segít nekünk a külföldi nyelvtanulás, ahol az anyaországban ismerkedhetünk meg a nyelvvel, megszokjuk a kiejtést, ami jelentősen segíti a megértést. Külföldi nyelvtanfolyamok során végeláthatatlan lehetőségek nyílnak meg a fiatalok számára, új kultúrákkal ismerkedhetnek meg, színházak, múzeumok, és mindez anyanyelvi környezetben! Rengeteg új impulzus, életre szóló barátságok várják a résztvevőket.

Természetesen a külföldi tanulás fő célja a nyelvi ismeretek széleskörű bővítése, illetve az itthon szerzett alapok megszilárdítása, hogy a jövőben biztosan lehessen építkezni a megszerzett nyelvtudásunkra. A junior program ideje alatt folyamatos intenzív nyelvi kurzusokon vesznek részt a tanulók, utána pedig kirándulással, városnézéssel és kulturális programokkal segítik az oktatók a tudás beépülését.

Érdekel a Junior programunk?

Tegye hasznossá gyermeke idei nyaralását, és bátran keressen fel minket a junior program részleteivel kapcsolatban!