+36308977828 info@worldedu.hu

Azon gondolkodsz, hogy szerencsét próbálsz külföldön, és az országhatárokon túl vállalsz munkát? Ha külföldön szeretnél munkát vállalni, elengedhetetlen a megfelelő nyelvtudás. A külföldi munkavállaláshoz magabiztos idegen nyelvtudás is szükséges, ez nem vitás. Legyen szó németről vagy angolról, minél jobban beszéled a nyelvet, annál többféle állásajánlatból válogathatsz. Az intenzív nyelvtanfolyam segít neked abban, hogy gyorsabban fejlődj és hamarabb tudjál munkát vállalni külföldön. Az intenzív nyelvtanfolyam nagyon jó alapot ad ahhoz, hogy rövid idő alatt hatékonyan tanulj nyelvet és magabiztos nyelvtudást szerezz. 

Intenzív nyelvtanfolyam

Szorít az idő, szeretnél minél előbb elindulni, de ehhez meg kell alapoznod a nyelvtudásodat? Egy intenzív nyelvtanfolyam segít abban, hogy rövid idő alatt megalapozd, illetve felfejlesztheted a nyelvtudásodat, gyorsan fejlődhet a nyelvtudásod, és magabiztosan vállalhatsz külföldön munkát. De az intenzív nyelvtanfolyam azok számára is tökéletes választás, akik hazatérnek a nyelvtanfolyam után, de mégis gyors fejlődést szeretnének.

Végezd el az angol vagy német intenzív nyelvtanfolyamok egyikét, melynek köszönhetően magabiztos nyelvtudással tudod magadat felvértezni! Egy ilyen tanfolyam azért is előnyös, mert első kézből tudsz megismerkedni a kultúrával, az emberekkel; a nyelv valódi környezetével. Az intenzív nyelvtanfolyam általában heti 30 órás tanfolyamot jelent. Ez nyelviskolánként eltérhet. A délutáni órák a kommunikációs készségek fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. Néhány iskolának van professzionális kurzusa, ahol szakmai nyelvet tanulhatnak a diákok. 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, lépj velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és tudj meg minden fontos részletet a külföldi intenzív nyelvtanfolyamokról! Segítünk az igényeid alapján a legjobb nyelvtanfolyamot és helyszínt megtalálni neked.

Írj nekünk a kapcsolat űrlap segítségével, és rövid időn belül tájékoztatunk a nyelvtanfolyamokról.