+36308977828 info@worldedu.hu

Málta azon országok egyike, aki sikeresen kontrollálja a korona vírus terjedését a lakosság körében. A német Scope Ratings intézet a világ első 5 országa közé sorolta Máltát a COVID-19 világjárvány elleni védekezésben.

Világszínvonalú egészségügyi létesítmények és infrastruktúra, kiváló nemzeti egészségügyi menedzsment, valamint professzionális, szakképzett orvosi csoport, ami hozzájárult ahhoz, hogy Málta ilyen sikeresen helyt állt a koronavírussal szemben.

A WHO regionális igazgatója Hans Kluge dicsérte Málta közegészségügyi intézkedéseit és Máltát követendő országnak nevezte ebben a járvány helyzetben.

Nem csak járványügyi szempontból biztonságos Máltára utazni idén nyáron. Turisztikai szempontból is egyedülálló, különleges élményben lehet részünk. Azoknak akik most látogatnak Máltára, lehetőségük lesz Máltát nyáron felfedezniük. Idén olyan főszezonban lehet részük, amelyik annak ellenére, hogy ez a legfelkapottabb időszak a sziget életében, mégis szokatlanul csendes és nem annyira nyüzsgő élményt fog nyújtani, mint eddig tette.

Mivel tiszteletben tartják a szociális távolságtartás szabályát, azok akik az angol órák után strandolni szeretnének egy kicsit, máltai mércével mérve, kihalt strandokon tehetik meg ezt.

Ez teszi Máltát ideális célponttá azon diákok és családok szemében akik a nyugodtabb és csendesebb kikapcsolódást keresik idén nyáron.

Addig is kedvcsinálónak itt ez a gyönyörű videó Máltáról:

 Tanfolyamokkal, akciókkal kapcsolatban keressetek minket az info@worldedu.hu email címen.

Külföldi nyelvtanulásról és az aktuális hírekről a Facebook oldalunkon olvashatsz. Kövess minket a Facebookon: www.facebook.com/worldedu.hu

Forrás: https://english-malta.com/blog/summer-learning-coronavirus-covid-19/