+36308977828 info@worldedu.hu

Nyelvtanulás Olaszország területén, tanuld a szerelem nyelvét

Egyedülálló kultúrális élmények nyelvtanulás közben? Ez Olaszország!

A nyelvtanulás Olaszország területén egy nagyszerű és hasznos élmény. Olaszország a Földközi-tengerbe nyúló hatalmas, csizma alakú félsziget, az Európai Unió alapító tagja, történelmi öröksége pedig páratlan kulturális ízelítőt ad az odalátogatóknak.

A megszámlálhatatlanul sok történelmi helyszínnel rendelkező ország története egészen a római korig nyúlik vissza és kulturális öröksége páratlan a világon.

Nyelvtanulás Olaszország bármelyik részén, a világ egyik legromantikusabb és legcsodálatosabb országában

Az olasz nyelvet sokan a „szerelem nyelvének” hívják. Világszerte körülbelül 69 millió ember beszéli Európa egyik legkedveltebb országának nyelvét. Kontinensünkön is igen népszerű, hiszen az európai közéletben betöltött szerepe is jelentős. A nyelvtanulás Olaszország területén nagyszerű élmény, és valóban hasznos, és használható nyelvismeretet eredményez.

A nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamod mellett számos olyan programot találhatsz, amivel még színesebbé teheted olaszországi kirándulásod idejét. Látogass el a világhírű Pisába, Velencébe vagy ismerkedj a divattal Milánóban, s közben merülj el az igazi olasz gasztronómiában vagy kortyolj el egy hamísíthatatlan espresso-t.

Minden út Rómába vezet

Ha a Te utad is „Rómába vezet”, érdekes lehet számodra, hogy:

  • Észak-Olaszországban a családnevek általában i-re végződnek, míg délen legtöbbször o-ra. A leggyakoribb olasz vezetéknév a Russo
  • A pizza azon kevés szavak egyike, melyeket a világon mindenütt megértenek. A legelső pizzát Nápolyban készítették 1860 táján
olasz nyelvtanulás

NYELVTANULÁS OLASZORSZÁG

Fontos tudnod:

  • Magyar állampolgárok számára nem szükséges vízum, érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal tudsz belépni az országba
  • Olaszországban az euró (EUR) a hivatalos fizetőeszköz

Választható olasz tanfolyamok:

  • Általános és intenzív nyelvtanfolyam
  • Csoportos és egyéni olasz nyelvtanfolyamok


Olaszországi nyelvtanfolyamainkról, utazási és kulturális programjainkról, valamint aktuális kedvezményeinkről bővebb tájékoztatást az ajánlatkérőn keresztül kaphatsz.

Érdekel az olasz nyelvtanulás? Kérj információt most!