+36308977828 info@worldedu.hu

Nyelvtanulás Spanyolország területén, a szieszta hazájában

Tanuld meg te is a világ második legnépszerűbb nyelvét a spanyolt!

Spanyolország egyike Európa leggazdagabb történelemmel rendelkező országainak. A nyelvtanulás Spanyolország napsütötte vidékein valódi élmény. Mediterrán éghajlata és nyüzsgő mindennapjai okkal vonzanak az országba csaknem 60 millió turistát évente.

A spanyol nyelvet jelenleg több mint 400 millióan beszélik világszerte, ezért jó választás nyelvtanulás szempontjából a spanyol nyelv.

Nyelvtanulás Spanyolország területén, de használd a tanultakat szinte bárhol a világon. A spanyol napjainkban 21 országnak a hivatalos nyelve

A spanyol nyelv elsajátításának szempontjából Spanyolország a legjobb választás. Jelentősége egyre nő a nemzetközi üzleti életben, valamint a kutatás és a politika területén is. Nyelvtanfolyamod mellett megismerheted Spanyolország csodás tájait és rendkívül összetett kultúráját.

A spanyol nyelv elsajátítása közben az ország klímájának köszönhetően egy hosszú nyaralás eltöltése alatt látogathatsz meg olyan városokat, mint Madrid, Barcelona, Valencia vagy Sevilla. Gazdagodj páratlan élményekkel és készülj fel nyelvvizsgádra anyanyelvi környezetben.

Ha meggyőzött a szieszta és a bikaviadalok hazája, biztosan érdekes lesz számodra, hogy:

A spanyol azonos helyen áll a világ legtöbbek által beszélt nyelveivel, a kínaival, az angollal és a hindivel.

Nemzeti ételük a Paella, ami egy rizs alapon készült étel.

német nyelvtanulás

Fontos tudnod:

Magyar állampolgárok számára nem szükséges vízum, érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal tudsz belépni az országba
Spanyolországban az euró (EUR) a hivatalos fizetőeszköz

Választható spanyol tanfolyamok:

  • Általános és intenzív nyelvtanfolyamok
  • Csoportos és egyéni nyelvtanfolyamok
  • Kezdőtől haladó szintig indulnak tanfolyamok egyaránt ajánljuk

Spanyolországi nyelvtanfolyamokról, programjainkról, spanyol nyelvtanfolyamokról és aktuális kedvezményeinkről bővebb tájékoztatást az ajánlatkérőn keresztül vagy személyes találkozó alkalmával kaphatsz.

NYELVTANULÁS SPANYOLORSZÁG

Érdekel a spanyol nyelvtanulás? Kérj információt most!