+36308977828 info@worldedu.hu

Újra nyit az ausztrál partner iskolánk a LEXIS English

Van egy nagyszerű hírünk azok számára, akiknek Ausztrália a célpont.

Az egyik népszerű partner iskolánk a LEXIS English június 8-tól újra kinyit. Nagyon bízunk benne, hogy most már lassan mindenhol újra nyitnak a nyelviskolák és nem csak online nyelvórákra lehet jelentkezni a diákoknak.

Tudtad, hogy most lehetőséged van az otthonodból is kipróbálni az anyanyelvi tanárok által tartott külföldi nyelvórákat? A mostani rendkívüli helyzet miatt nagyon sok nyelviskola tart online nyelvórákat. Így lehetőséged van kipróbálni az általad kiszemelt nyelviskolát az otthonodból, hogy milyen is a nyelvoktatás. Persze tisztában vagyunk vele, hogy ez nem pótolja azokat az élményeket és barátságokat, amit egy külföldi utazás során kapsz, de a nyelvtudásodat addig is tudod fejleszteni. Jó pár iskola kínál ingyenes próba órát is. Így még ezután is el tudod dönteni, hogy szeretnél-e ilyen online oktatáson részt venni.

Ugyanúgy heti bontásban lehet a kurzusokra jelentkezni. Részt tudsz venni csoportos nyelvtanfolyamon, de akár egyéni órán is.

Folyamatosan tájékoztatunk Titeket a fejleményekről az iskolák és helyszínek újra nyitásáról a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/worldedu.hu/

Addig is, hogyha bármi kérdésetek lenne a külföldi nyelvtanulással kapcsolatban vagy online szeretnétek nyelvórán részt venni, keressetek minket az info@worldedu.hu email címen és segítünk!