Délelőtt nyelvtanulás, délután családi program? Lehetséges! Ez a Családi tanfolyam külföldön!

Nyári nyelvtanfolyam családi nyelvtanfolyam családi tanfolyam

Nyelvtanfolyam az egész családnak egy időben, egy helyszínen!

Egyre népszerűbb, hogy a család szeretné összekötni a kellemeset a hasznossal, és kihasználni azt, hogy anyanyelvi környezetben tanulhassanak nyelvet a nyaralásuk alatt. Erre kitűnő hely Málta is, amely éghajlata miatt a legnépszerűbb kurzushelyszínnek számít.

ÉRDEKEL A CSALÁDI TANFOLYAM!

Ez rendkívüli lehetőség, hiszen a standard tanfolyam esetében, iskolától függően általában délben már vége van a tanításnak, így a család délután már együtt van, és felfedezheti a várost, fürödhet a tengerben, kirándulhat, turistáskodhat, és így tovább.

A szülők a felnőtt tanfolyamon (általános angol, intenzív angol, nyelvvizsga-felkészítő, stb.), míg a gyerekek kimondottan junior nyelvi kurzusokon vesznek részt, melyekre 5 éves kortól lehet jelentkezni.

Az iskolák odafigyelnek arra, hogy akik az úgynevezett „Parent and child” programra jelentkeznek, órarendjük megegyezzen, sőt általában egy épületen belül vannak a szülők és a gyerekek, így a fiatalabb 10 év alatti korosztályt sem kell félteni.

Természetesen a család az adott országban együtt lakik. Külön kérés esetén azonban megoldható, hogy a gyerekek teljes junior programban vegyenek részt, ebben az esetben a diáktársaikkal együtt laknak. Szállást iskolán keresztül és egyénileg is lehet foglalni.

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI A CSALÁDI NYELVTANFOLYAMRÓL!