+36308977828 info@worldedu.hu

Angol nyelvtanulás Málta

Napsütés + angol nyelvtanulás külföldön = Málta nyelvtanfolyam!!!

Nyelvtanulás Málta területén, mediterrán hangulatban. Málta a Földközi-tengeren található mediterrán szigetország, mely remek helyszín arra, hogy az ember összekösse a kellemeset a hasznossal. Az angol nyelvtanulás egy hosszú nyaralással fűszerezve éltre szóló élményt jelenthet a vállalkozó kedvűek számára és az angol nyelvtanulás is könnyebben megy a napsütésben.

,Nyelvtanulás Málta – jó választás mert olcsóbb mint Anglia,
de ugyanúgy a hivatalos és kulturális nyelve az angol.

Belekóstolhatsz az ország kultúrájába, megismerheted annak hagyományait és jellegzetességeit. Fekvésének köszönhetően Málta álomszép strandokat, csodálatos természeti látványosságokat és mediterrán klímát kínál. Olyan emberekkel találkozhatsz itt, akikben az olasz vérmérsékletet spanyol életérzéssel párosul és folyékonyan beszélnek angolul! Málta angol nyelvtanfolyam szempontjából tényleg ideális választás!

Ha egy olyan nyaralást szeretnél, mely felkészít a nyelvvizsgádra is, biztosan meglepődsz majd rajta, hogy:

 • Máltán baloldali a közlekedés
 • Máltán a máltai és az angol a két hivatalos nyelv, ami minden iskolásnak kötelező és anyanyelvi szinten beszélik mindkettőt
 • Málta valójában öt szigetből áll – Málta, Gozo, Comino, valamint a lakatlan Kemmunett (Comminotto) és Filfla

Fontos tudnod:

 • Magyar állampolgárok számára nem szükséges vízum, érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal tudsz belépni az országba
 • Máltán az euro (EUR) a hivatalos fizetőeszköz
 • Az ország legfőbb bevételi forrása a turizmus és a nyelvoktatás. Nagyon odafigyelnek mindkettőre, nem véletlen hogy ilyen népszerű a nyelvtanulás Máltán!

Angol nyelvtanulás külföldön – az igazi haladás záloga

Választható máltai tanfolyamok:

 • Angol tanfolyamok felnőtteknek
 • Junior programok
 • Családi nyelvtanfolyamok
 • Magánórák
 • Nyelvvizsga-felkészítők
 • Üzleti angol

Máltai nyelvtanfolyamokról, programjainkról és aktuális kedvezményeinkről bővebb tájékoztatást az  ajánlatkérőn keresztül kaphatsz. Várjuk jelentkezésedet!

Ne feledd! Nyelvtanulás Máltán, tuti siker! Málta angol nyelvtanfolyam szempontjából a legjobb választás!

Felnőtt nyelvtanfolyamok Máltán, ha nemcsak tanulni szeretnél, de utazni is!

Angolul szeretnél tanulni, de egyik intenzív nyelvtanfolyammal sem vagy kibékülve? Az igazán hatékony tanuláshoz érdemes “terepre” menni és első kézből tanulni a nyelvet. Pontosan erre törekszünk a felnőtt nyelvtanfolyamaink szervezése során. Több országban is tanulhatsz angolul, az egyik legnépszerűbb úticélja a felnőtt nyelvtanfolyamoknak Málta. Hat különböző tanfolyamra jelentkezhet minden tanuló, a felnőtteknek indított tanfolyamtól a családi tanfolyamon át az üzleti angol oktatásig bezárólag.

A felnőtt nyelvtanfolyamon Máltát is bejárhatod egyúttal és nemcsak az angol nyelvet ismerheted meg, hanem valódi nyaraláson érezheted magad.

A tanfolyam szüneteiben gyönyörködhetsz a csodás környezetben, szóba elegyedhetsz a helybéliekkel, próbára teheted az angol tudásodat és új élményekkel is gazdagodhatsz. Egy felnőtt nyelvtanfolyamon Máltán aktív angol tudást tudsz szerezni, gyorsabban fejlődhetsz, mint egy magyar tanteremben és mindezt gyakorlatilag szórakozva. Lépj kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, és csapj le az aktuálisan induló máltai felnőtt nyelvtanfolyamok szabad helyeire!

Máltán akarsz nyelvet tanulni?

Kérj információt a máltai angol nyelvtanulásról és rövid időn belül felveszem veled a kapcsolatot!