+36308977828 info@worldedu.hu

Szellner Kriszti vagyok, a World Education Kft. alapítója.

2007 óta foglalkozom nemzetközi oktatásszervezéssel. Ezalatt az idő alatt több száz érdeklődőnek, jelentkezőnek segítettem abban, hogy minden zökkenőmentesen menjen, és elkezdhessék rövidebb vagy hosszabb ideig tartó nyelvtanfolyamukat külföldön. Szerencsésnek érzem magam, mivel a munkám egyben a hobbim is. Jó érzés embereknek segíteni, hogy álmaik országában tanulhassanak. Nemzetközi munkakapcsolatokon keresztül sok barátot és ügyfelet szereztem.

Évente igyekszem több külföldi helyszínre is ellátogatni, hogy személyes benyomások és tapasztalatok alapján tudjak segíteni, és megtalálni az igényeidnek megfelelő nyelviskolát. Pontosan ismerem a másik oldalt is, hiszen diákként én is részt vettem néhány nyelviskola kurzusán, külföldön.

Világszerte minőségi iskolákkal állunk szerződésben, hiszen a minőség és a Te elégedettséged a legfontosabb számunkra. Számos helyszín és iskola közül válogathatsz, így biztosan megtaláljuk számodra a legmegfelelőbbet. Oktatásszervezőként arra is figyelünk, hogy a nyelvtanulás mellett a neked megfelelő időtöltéseket is megszervezzük!

Tapasztald meg Te is, hogy milyen az, amikor kedvességet és kiemelt figyelmet kapsz a nyelvtanulás, az ügyintézés során.

Fordulj hozzám vagy elhivatott munkatársaimhoz bizalommal, hogy személyre szabott ajánlattal és tanácsokkal tudjunk segíteni a külföldi tanulásodban és „kalandodban”.

Üdvözlettel:
Szellner Kriszti
Alapító