+36308977828 info@worldedu.hu

Felnőtt nyelvtanfolyam

Felnőtt tanfolyamok – nyelvtanulás külföldön

Felnőtteknek szóló nyelvtanfolyamaink keretében az iskolák 7-8 nyelvi szint alapján elkülönített csoportot indítanak, heti 15-35 óra/hét intenzitással. A jelentkezők nyelvi szintje az első tanítási napon kerül felmérésre.

A felnőtt tanfolyam minden hétfőn indulnak, így akár hetente lehet csatlakozni nyelvtanfolyamra vagy a nyelvvizsga felkészítőre.

A csoportok már önmagukban is nemzetközi közeget alkotnak, a világ minden tájáról érkező diákokkal. Az órákat általában fakultatív programok követik, mint sportolási lehetőségek, kirándulások vagy kulturális programok, ezért is olyan hatékony a nyelvtanulás külföldön.

Jó tanácsok a külföldi nyelvtanulás megkezdése előtt

Kellemeset a hasznossal: felnőtt nyelvtanfolyamok külföldön

A nyári szabadságok szezonjának közepén vagyunk, amikor sokan mennek nyaralni, utazgatni, kirándulni, belföldre és külföldre egyaránt. Te is mennél még idén a kedvenc országodba? Kösd össze a kellemest a hasznossal és vegyél részt felnőtt nyelvtanfolyamaink egyikén!

Köztudott, hogy a nyelvet mindig anyanyelvi területen a legegyszerűbb megtanulni. Felnőtt nyelvtanfolyamokat több különböző országban indítunk, így most összekötheted a nyaralást a nyelvtanulással! Akár a nyelvvizsgára szeretnél felkészülni, akár a külföldi munkavállalásra vagy csak egyszerűen vágysz a tanulásra, nálunk jó helyen jársz! Nálunk a felnőtt nyelvtanfolyamok különböző intenzitásúak, így könnyedén ki tudod választani a neked legmegfelelőbbet.

Fordulj hozzánk bizalommal és érdeklődj a felnőtt nyelvtanfolyamokkal kapcsolatos részletekről! Kollégáinkra számíthatsz mindenben, segítenek megszervezni az utazásodat is. Angolul, németül, olaszul, franciául vagy spanyolul tanulnál? Jelentkezz még ma!

Felnőtt nyelvtanfolyamok
felnőtt nyelvtanfolyam külföldön

Milyen tanfolyamokat választhatsz?

  • Általános nyelvtanfolyam (angol, német, olasz, spanyol, francia, stb. – kezdőtől haladó szintig)
  • Intenzív nyelvtanfolyami kurzusok
  • Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok
  • Nyelvtanfolyami tanév, illetve szemeszter-programok
  • Szakmai nyelvi kurzusok

Általános és az intenzív nyelvtanfolyamok:

Az általános és az intenzív nyelvtanfolyamok legfőbb különbsége a heti óraszám. A nyelvtanfolyami tanévet azoknak ajánljuk, akik a hosszabb távú nyelvtanulást választják, melyek esetében az iskola komoly kedvezményeket biztosít.

A fent említett kurzusokon túl a jelentkezőknek lehetőségük van részt venni speciális tanfolyamokon is:

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok:

  • IELTS nyelvvizsga felkészítő
  • Cambridge nyelvvizsga felkészítő
  • TOEFL nyelvvizsga felkészítő
  • Egyetemi felkészítő tanfolyam (EAP)

nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok meghatározott időben indulnak, valamint meghatározott hosszúságúak. A tanfolyamra való jelentkezéshez legalább középszintű nyelvtudás szükséges.
A vizsga a tanfolyam végén nem kötelező, a vizsgázni szándékozóknak külön kell rá jelentkezni.

Magánórák

Magánórák (One-to-one)

Az egyik leghatékonyabb tanfolyam, mellyel rövid idő alatt rendkívüli eredmény érhető el. Az órák rendszeressége ebben az esetben személyes megegyezés tárgyát képezi. A nyelvtanulás ezen formája természetesen további költséggel jár.

Ajánljuk azoknak is, akik dinamikusan szeretnének nyelvet tanulni; a csoportos tanfolyam mellett heti 1-2 magánórát javasolt ilyenkor venni.

Szakmai kurzusok

(Business, Marketing, Management, Tourism, IT, stb.)

szakmai nyelvi kurzusok hossza általában fél évtől három évig terjed. Ezekre a képzésekre való jelentkezéshez minimum középszintű nyelvtudás szükséges. A szakmai kurzusokat kínáló intézmények célja, hogy széles körű elméleti és gyakorlati nyelvoktatást nyújtsanak számos területen. A nyelvtanfolyamok tematikája igen sokszínű. A legkedveltebbek az üzleti, marketing, pénzügy, informatika, turizmus, vendéglátás, könyvelő, egészségügy, kertész, fodrász, sport és autószerelő nyelvtanfolyam.

Jelentkezz felnőtt nyelvtanfolyamra

Segítünk kiválasztani neked a legjobban megfelelő nyelvtanfolyamot!