+36308977828 info@worldedu.hu

Hallgatni valóban arany?

Hogyan lehetnél jobb?

A hagyományos nyelvoktatás nem vált be számodra? Évekig tanultál idegen nyelvet, de félsz megszólalni? Szinkron vagy felirat nélkül egy filmet sem tudnál megnézni? Mi segítünk, hogy megtaláld a számodra leghatásosabb módszert, és magabiztosabban mozogj a választott nyelv világában!

A nyelvtanulás során az egyik legfontosabb dolog, hogy minél több lehetőséged legyen idegen nyelvi hatásokat befogadni. Röviden ez az ún. input-elmélet lényege is, melyet Stephen Krashen nyelvésznek köszönhetünk. Mit jelent ez az elmélet számodra, kezdő vagy haladó nyelvtanulóként? Például rengeteg szórakozást! Ezt otthon, egyedül is kipróbálhatod: hallgass zenét, hallgass online rádiót, nézz filmeket és olvass, egyszerűen vedd körbe magad a megtanulni kívánt nyelvvel! Még ha naponta csak néhány órára is, de próbálj meg olyan világot teremteni, amiben egy anyanyelvi beszélő élhet.

Ha azonban inkább a társaságot kedveled, és szeretnél új embereket megismerni, új élményeket szerezni, akkor a külföldi nyelvtanulás is kiváló lehetőség arra, hogy sok új idegen nyelvi hatással legyél gazdagabb, hiszen mindenki az adott nyelvet beszéli körülötted, és minden információ az adott nyelven érhető el. Keress minket, érdeklődj elérhetőségeinken, és mi segítünk megtalálni a számodra legjobb külföldi nyelvtanfolyamot!

Jó tanulást!

Ha érdekel a külföldi nyelvtanulás, vedd fel velem a kapcsolatot!