+36308977828 info@worldedu.hu

Külföldön szeretnél nyelvet tanulni, de az út szervezéséhez segítségre van szükséged?

Külföldi nyelvtanfolyam ügyintézés a külföldi nyelvtanfolyamunkhoz.

Sokak számára csábító egy külföldi út, főleg akkor, ha a kinti tartózkodás ideje alatt elsajátítható a célország nyelve, ugyanakkor az emberek többsége nem mer egyedül belevágni egy ilyen kalandba, mert nem jártasak az utazáshoz szorosan kapcsolódó nyelvtanfolyam ügyintézések terén.

A jó hír, hogy mi jártasak vagyunk ebben és nagyon szívesen segítünk neked a külföldi nyelvtanfolyam ügyintézésben!

Ha megtekintetted honlapunkat, és felkeltette érdeklődésedet külföldi nyelvtanfolyamunk, de nem vagy tisztában az utazással járó ügyintézéssel kapcsolatban, kérd bátran segítségünket! Számunkra nagyon fontos, hogy leendő tanulóink problémamentesen tartózkodhassanak kint külföldön, ennek érdekében, ha a diák igényt tart rá, minden hivatalos papír beszerzéséről mi gondoskodunk! Segítünk a külföldi nyelvtanfolyam ügyintézésben, és levesszük vállaidról a terhet.

Vannak olyan országok, amelyek esetében kifejezetten bonyolult az ott tartózkodáshoz szükséges engedélyek beszerzése, például, ha Ausztráliában szeretnél nyelvet tanulni, számolnod kell azzal, hogy tanulói- vagy turistavízum nélkül ez nem fog menni! Ha kéred, mi gondoskodunk érvényes ausztrál vízumodról!

Vágj bele a kalandba, és kérd külföldi nyelvtanfolyamunkhoz munkatársaik segítségét a gördülékeny ügyintézéshez! Várjuk megkeresésedet!