+36308977828 info@worldedu.hu

Idén nyáron indult volna a Külföldi Nyelvtanulási Program, amit a koronavírus-járvány miatt sajnos el kellett halasztani. Ami persze ebben a helyzetben szerintem a legjobb döntés volt.

2020. március 11-én az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Kormány sajtótájékoztatója után a következőkről tájékoztatta a Tempus Közalapítványt:

„Egy évvel elhalasztja a kormány a Külföldi Nyelvtanulási Programot – jelentette be Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter annak kapcsán, hogy a kormány rendkívüli jogrendet hirdetett és veszélyhelyzet elrendeléséről döntött a koronavírus-járvány miatt.”

A fentiek alapján a Tempus Közalapítvány a pályázati rendszert a bejelentést követően felfüggesztette.

A program több ezer diákot érint, így most nagyon sokan csalódottak, hogy ez a lehetőség idén nem lesz. Bízunk abban mi is, hogy a járvány minél hamarabb lecseng a világ minden részén és újra diákok ezrei tanulhatnak majd anyanyelvi környezetben.

Segítünk a nyelvtanulási programokban

Mi jövőre is itt leszünk és segítünk eligazodni az iskolák bőséges kínálatában, legyen szó akár egyéni, akár a csoportos jelentkezésekről.

Forrás:

https://www.tka.hu/hir/13482/egy-evvel-elhalasztja-a-kormany-a-kulfoldi-nyelvtanulasi-programothttps://www.knyp.hu/hu/hirek/1482-2/