+36308977828 info@worldedu.hu

Gyors és élvezetes nyelvtanulásra vágysz? – Készülj fel rá!

Felkészülés a nyelvtanfolyamra

Ahhoz, hogy felkészülten vághass bele intenzív angol nyelvtanfolyamunkba külföldön, vár Rád némi teendő. Mi lehetőséget nyújtunk gyorsabb tempóban az angol nyelvtanulásra, izgalmas közegben! Közeleg a diploma? Esetleg babát vársz? Rövid idő alatt kell felhoznod az angolodat? Vagy egyszerűen csak világot látnál, miközben nyelvet tanulsz? Akkor minálunk a helyed!

Ahhoz, hogy a számodra legmegfelelőbb csoportba juss, érdemes először kicsit felelevenítened az eddig tanultakat. Hogyan tedd ezt annak függvényében, hogy ne aludj el a könyvön?

Először is nézz magadba, és döntsd el, hogy melyik képességed erősebb, melyik gyengébb. Miután ez megtörtént, fektess nagyobb hangsúlyt annak a gyakorlására – de semmiképpen ne feledkezz meg a többiről sem!

Nehezen megy az írás az angol nyelvtanulás során? Akkor kezdj el egyszerűsített angol könyveket olvasni. A könyvtárakban, boltokban is szert tehetsz ezekre a kiadványokra, amelyek sokban segíteni fogják az íráskészségedet. Körülnézhetsz az interneten is az angol nyelvű oldalak között. Amennyiben a hallás utáni megértés okoz számodra nehézséget, akkor ajánljuk az angol nyelvű filmeket, zenéket, illetve tévéműsorokat. A legnehezebb egyedül a beszédkészség fejlesztése – ezért beszéld meg barátaiddal, hogy amikor találkoztok, angolul fogtok kommunikálni.

Ne habozz, mondj igent az angol nyelvtanulásra, és bátran jelentkezz hozzánk!