+36308977828 info@worldedu.hu
A folyékony nyelvtudás ma már kincset ér, hiszen a legtöbb munkahelyen szinte elvárásként tekintenek rá. A külföldön történő elsajátítása az egyik legjobb módja annak, hogy magabiztosan használjuk az adott nyelvet. Mi lehet az oka annak, hogy az angol nyelvtanulás külföldön ennyire jól működik?

„Mélyvíz” effektus

Az angol nyelvtanulás külföldön még soha nem volt ennyire egyszerűen kivitelezhető, mint a segítségünkkel. A WorldEdu – Nyelvtanulás külföldön programja segít a diákoknak abban, hogy kikerüljenek a mindennapi mókuskerékből és egy teljesen másik világgal ismerkedjenek meg. 

Mivel pillanatok alatt egy új országban találják magukat, így rá lesznek kényszerítve arra, hogy angolul beszéljenek, mert csak így boldogulhatnak. A nap bármely szakában történő nyelvhasználat arra ösztönzi őket, hogy folyamatosan fejlődjenek, ha meg szeretnék értetni magukat. Csak az órákon való részvétellel nem lehet annyit fejlődni, mint ezzel a módszerrel, hiszen a mindennapokban is használni kell majd az angolt.

Az angol nyelvtanulás külföldön túlmutat egy szimpla tanfolyamon

Az órákon természetesen biztosítjuk a szükséges tankönyveket és egyéb anyagokat, de ez nem hasonlítható össze azzal, ami a diákokra a mindennapokban vár. Nemcsak a nyelvi órákon való részvétel fogja fejleszteni a tudásukat, hanem a számtalan interakció is, ami majd éri őket. Egy bevásárlás során is új emberekkel ismerkedhetnek meg, hiszen ha szeretnének megvásárolni valamit, akkor az eladó segítségét kell majd kérniük. 

A külföldi diákokkal való közös programok során szintén angolul kell beszélniük annak érdekében, hogy megértsék egymást. Nézik majd a televíziót, hallgatják a rádióadásokat, amelyek szintén angol nyelven zajlanak. További hatalmas előnye, hogy a helyi akcentusokat is elsajátíthatják, azaz még a legpörgősebben beszélt nyelvet is könnyebben megértik majd a későbbiekben. 

Egy magyarországi nyelvvizsgán pillanatok alatt túl fognak lendülni, hiszen a vizsgáztatóval folytatott beszélgetés során nem fognak nehézségekbe ütközni. 

Milyen korosztálynak javasoljuk a tanfolyamokat?

Felnőtt és junior tanfolyamokat is indítunk annak érdekében, hogy minden korosztály számára megoldást kínáljunk, ha egy idegen nyelvet szeretne még jobban elsajátítani. A felnőtteknek szóló tanfolyamok mellett gondoltunk a családokra is, így a kisebb gyerekekkel egy kellemes nyaralást összekötve lehet megismertetni az angol nyelv rejtelmeit. 

A Junior tanfolyamokat inkább 13 és 14 éves kortól ajánljuk, egészen 21 éves korig. A programok 2, illetve 4 hetesek és nyáron hetente 20-30 órányi aktív angol nyelvtanulás vár a jelentkezőkre.

A külföldön eltöltött idő nem csak a tanulásról fog szólni

A hatékony nyelvtanulás külföldön nemcsak arról fog szólni, hogy folyamatosan a tankönyveket kell bújni, hanem sok izgalmas programon is részt tudnak venni diákjaink. Az órák után számtalan kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk számukra, amelyekbe természetesen egy kis nyelvtanulást is beillesztünk, de már szórakoztatóbb formában. Vetélkedőkkel, különféle sportprogramokkal, városnézéssel és kirándulásokkal szoktuk színesíteni az ott eltöltött időt.

A szolgáltatási palettánkban megtalálható programjaink korosztálytól függetlenül mindenkinek képesek segítséget nyújtani abban, hogy a hazatért diákok sokkal magasabb szinten beszéljék az angol nyelvet, mint amikor kiutaztak. Minden egyes nyári szünetet érdemes összekötni egy nyelvi kurzussal, hiszen így sokkal gyorsabban és alaposabban el lehet sajátítani az adott nyelvet. 

Bővebb információért, ajánlatért keressetek minket az info@worldedu.hu email címen!