+36308977828 info@worldedu.hu

A nyári intenzív angol nyelvtanfolyam dinamikája és költségei sokak számára elsőre ijesztőnek tűnhetnek. Azonban, ha gyors haladást szeretnénk elérni a nyelvtanulás terén, akkor ez lesz a legjobb megoldás. A programban való részvétel sokkal színesebbé teheti a nyarat, hiszen mi garantáljuk, hogy nem csak a tanulásról fog szólni.

A WorldEdu – Nyelvtanulás külföldön a nyári intenzív angol nyelvtanfolyam terén is igen számtalan lehetőséget kínál. A kurzusok azoknak nyújthatnak nagy segítséget, akik az anyanyelvi környezetben való nyelvtanulást részesítik előnyben.

A nyári intenzív angol tanfolyam által kínált előnyök

  • A tanfolyamokon intenzív oktatásban lesz részed, így nagy előrehaladást fogsz elérni a nyelvtanulás terén. A felnőttek heti 15-35 óra közötti intenzitással, míg a kisebbek heti 20 vagy 30 órás intenzitással sajátíthatják el nálunk az angol nyelvet.
  • Tökéletes lehet azoknak is, akik csak a már meglévő nyelvtudásukat szeretnék frissíteni. 
  • Lehetőséget teremt a kezdőknek, hogy elkezdjék az angol nyelv elsajátítását, hiszen az alapfogalmakkal kezdve, egyre magasabbra tehetik a lécet. 
  • Akik külföldi munkavállaláson gondolkodnak, azok számára kiemelten fontos, hogy megfelelő nyelvtudást tudjanak felmutatni.

A nyári angol táborok külföldön 2024-ben is elérhetők kínálatunkban, érdemes megnézni, hogy miért ez a leggyorsabb nyelvtanulási forma.

A felnőtt tanfolyamokról bővebben

A tanfolyamokat 7-8 nyelvi szinten indítják külföldi partner nyelviskoláink, heti 15-35 órás, választható intenzitással. Az első tanítási napon fogod megtudni, hogy milyen nyelvi szinten állsz és ez alapján fogunk a megfelelő csoportba beosztani. 

Minden hétfőn indulnak csoportok, így biztosan senki sem fog lemaradni, ha el szeretné mélyíteni angol nyelvtudását. Mivel a világ minden tájáról érkeznek diákok, ezért a nemzetközi közeg adott lesz. Nemcsak nyelvi órákon veszel részt, hiszen számtalan fakultatív programmal is készülnek a nyelviskolák, mint például a különféle sportolási lehetőségek vagy a kulturális programok. 

A gyerekek számára szervezett külföldi nyelvi táborokról bővebben

A nyári intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekek számára is tökéletes nyári kikapcsolódás lehet.. A 11 és 21 éves korosztály közötti gyerekek és fiatalok számára szervezett oktatás 2-4 hetes turnusokban zajlik. 

A táborokban hetente 20 órát töltünk a nyelv elsajátításával, de arra is lehetőséged van arra is, hogy heti 30 órás intenzitást válassz. A kisebbekkel együtt tarthatnak szüleik is, hiszen családok számára is szervezünk táborokat. A szülők nélkül érkező gyerekek családoknál kerülnek elhelyezésre, ahol teljes ellátást biztosítanak nekik. 

A kamaszokra is gondoltunk, akiknek igény esetén, a kollégiumi elhelyezését is meg tudjuk oldani. A tanulás mellett a szabadidőről sem feledkezünk meg. Sportolási lehetőségek teljes tárházával várják a nyelviskolák a kisebbeket. Focizhatnak, röpizhetnek esetleg kipróbálhatják a tollast is. Kézműves foglalkozásokkal, valamint városnézéssel is színesítjük a nyaralást. 

Annak érdekében, hogy a tanulás valóban hasznos legyen, először ismerjük meg a tudásszintet és a korlátainkat is. Egy jól megválasztott angol kurzussal minden kitűzött cél megvalósítható, hiszen jó eredményeket fogunk elérni. 

A lényeg, hogy képesek legyünk rövid idő alatt is fejleszteni a már meglévő tudásunkat, de ehhez bizony erőfeszítéseket kell tennünk. Az intenzív kurzusok nagyon dinamikusak és számtalan részvételre ösztönző foglalkozással együtt zajlanak, amelyeken tovább erősíthető a nyelvtudás. 

Akik ezt a nyarat az intenzív angol nyelvtanulásra szánják, keressenek bennünket elérhetőségeinken, vagy nézzenek szét honlapunkon. 

Bővebb információért, ajánlatért keressetek minket az info@worldedu.hu email címen!