+36308977828 info@worldedu.hu

A nyelvvizsga fontos, de könnyen elérhető?

Manapság egyre több fiatal érzi úgy, hogy a középiskolában nem részesül megfelelő nyelvoktatásban. Ez nem is meglepő, hiszen a diákok döntő többsége mire elvégzi a középiskolát, 4-5 nyelvtanár is tanította. Elsősorban azonban nem a tanárok száma a probléma, hanem a különböző tanítási módszerekkel mindegyik tanár más ütemben tanít.

Nyelvtanfolyamok külföldön

 Ennél is fontosabb, az iskola a nyelvvizsga követelményeire sem se igazán tud felkészíteni. Ez annak köszönhető, hogy kevés a nyelvórák száma, egy osztályban sokan vannak, és bármennyire jó is a nyelvtanár, sajnos nem tud egyszerre ennyi emberre odafigyelni. Ezenfelül az órákon a tanárnak külön fegyelmeznie is kell, nemcsak tanítania.

Ha a cél a nyelvvizsga, egy jó nyelvtanfolyammal nagyobb az esély! És nem is akárhol, hanem anyanyelvi környezetben. A leghatékonyabban és legeredményesebben úgy lehet fejlődni, hogyha ott tanuljuk a nyelvet, ahol beszélik. Ennek az előnye, hogy a nyelvtanfolyam után, az iskolán kívül sem ér véget a tanulás és a gyakorlás! Ráadásul itt csak olyanokkal leszel körülvéve akiket érdekel nyelvtanfolyam és esetleg a nyelvvizsga is.
Külföldi nyelviskolák rendszeresen készítenek fel nyelvvizsgára tanulókat, a nyelvtanárok pedig naprakészek a követelmények tekintetében is. Népszerű nyelvvizsgák: IELTS, Cambridge, TOEFL.

Vágysz a nyelvvizsgára? Jelentkezz!

Tedd meg az első lépést a sikeres nyelvvizsga felé, jelentkezz külföldi nyelvtanfolyamainkra, nyelvvizsga felkészítőinkre!