+36308977828 info@worldedu.hu

A hagyományos (standard) és az intenzív angol nyelvtanfolyam közötti különbség csupán a heti óraszámok között keresendő. A standard tanfolyam heti 20 órás, míg az intenzív tanfolyam heti 30 órás. Az intenzív tanfolyamnál ugyanúgy tanulhatsz a nyelvi szintednek megfelelő csoportban, mint azok, akik a hagyományosat választják, és ugyanazt a tudást szerezheted meg, csak sokkal rövidebb idő alatt. Leginkább azoknak ajánljuk az intenzív tanfolyamot, akik rövid idő alatt szeretnének gyorsabb fejlődést elérni vagy csak rövid időre (pl. 2 hétre) tudnak külföldi nyelvtanfolyamon részt venni.

Az intenzív angol nyelvtanfolyam azért is előnyös, mert egyszerűen esélyed sincs kiesni a gyakorlatból, elfelejteni az előző órán tanultakat. A tanulás a hétköznapjaid részévé válik; észre sem veszed, és már hiányozni is fog, amikor épp nincs tanítás! Elkezdesz azon morfondírozni akár a buszon ülve is, hogy hogyan kellene a szüleid híres jó tanácsait lefordítanod, hogyan kell angolul helyesen kiejteni a keresztnevedet, vagy mi lehet annak a pontos angol megfelelője.

Intenzív nyelvtanfolyam

Ne várj tovább, jelentkezz intenzív angol nyelvtanfolyamunkra! Segítünk kiválasztani a neked megfelelő külföldi iskolánkat, ha pedig kérdésed van a vízummal, vagy az utazással kapcsolatban, keress minket bátran elérhetőségeinken!