+36308977828 info@worldedu.hu

A hagyományos (standard) és az intenzív angol nyelvtanfolyam közötti különbség csupán a heti óraszámok között keresendő. A standard tanfolyam heti 20 órás, míg az intenzív angol tanfolyam heti 30 órás. Az intenzív angol nyelvtanfolyam esetén ugyanúgy tanulhatsz a nyelvi szintednek megfelelő csoportban, mint azok, akik a hagyományos (standard) angol nyelvtanfolyamot választják, és ugyanazt a tudást szerezheted meg, csak sokkal rövidebb idő alatt. Leginkább azoknak ajánljuk az intenzív angol tanfolyamot, akik rövid idő alatt szeretnének gyorsabb fejlődést elérni vagy csak rövid időre (pl. 2 hétre) tudnak külföldi nyelvtanfolyamon részt venni.

Az intenzív angol nyelvtanfolyam azért is előnyös, mert egyszerűen esélyed sincs kiesni a gyakorlatból, elfelejteni az előző órán tanultakat. A tanulás a hétköznapjaid részévé válik; észre sem veszed, és már hiányozni is fog, amikor épp nincs tanítás! Elkezdesz azon morfondírozni akár a buszon ülve is, hogy hogyan kellene a szüleid híres jó tanácsait lefordítanod, hogyan kell angolul helyesen kiejteni a keresztnevedet, vagy mi lehet annak a pontos angol megfelelője.

Intenzív angol nyelvtanfolyam

Az intenzív angol nyelvtanfolyamoknál a délutáni órák kimondottan a kommunikációs készségek fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. Nagyon szeretik a diákok az intenzív angol tanfolyamot, mert így rövid idő alatt sokkal gyorsabban fejlődhetnek. Ráadásul az angol nyelvtanulás során mindig a beszéd az, ami a legnagyobb nehézséget szokta okozni és a délutáni órákon különböző hétköznapi szituációs feladatokat oldanak meg a diákok. 

Nyári nyelvtanfolyam előnyei

Ha nyáron jelentkezel angol nyelvtanfolyamra, akkor össze tudod kötni a kellemeset a hasznossal, a nyaralást a nyelvtanulással. Így a nyelvórák után tudsz lazítani a tengerparton vagy ha az aktív programokat szereted, tudsz kirándulni, várost nézni, búvárkodni. Népszerű úti cél Málta, ahol ezeket mind élvezheted. Ráadásul közvetlen repülőjáratok vannak, fapados légitársasággal 2 óra alatt Máltán vagy.

Ne várj tovább, jelentkezz intenzív angol nyelvtanfolyamunkra! Segítünk kiválasztani a neked megfelelő külföldi iskolánkat, ha pedig további kérdésed van a nyelvtanfolyammal, vagy az utazással kapcsolatban, keress minket bátran elérhetőségeinken! Kérj személyre szabott ajánlatot: info@worldedu.hu