+36308977828 info@worldedu.hu

A tanóra vagy a nyelviskola a gyorsabb út a nyelvvizsgához?

Hatékonyság!

És hogy miért is olyan hatékony még a külföldi nyelvtanulás? Mert az iskolai órák után nem ér véget a tanulás. Csoport társaiddal programokat szervezhettek délutánra, elmentek várost nézni, beültök egy helyi étterembe, kirándultok és ezalatt az idő alatt is fejleszted a nyelvet. Minden impulzus, ami ér (rádió, tv, tömegközlekedésen az emberek beszélgetése, boltban vásárlás, stb) fejleszti a nyelvtudásodat!

Megszűnik az a szorongás, hogy nem merünk megszólalni. Hiszen azonos korú, tanulni vágyó emberekkel vagyunk körbe véve, akiktől nagyon sokat lehet tanulni.

És nem szabad arról sem megfeledkeznünk, hogy sok esetben ez nekünk egy kikapcsolódás, nyaralás is egyben.

Itthon is lehet nyelvtanfolyamra járni, de lássuk be, nem olyan hatékony. Mert vagy munka után, este ülünk be egy tanfolyamra. Ahol nem tudunk 100%-osan koncentrálni, mert vagy azon jár az agyunk, hogy mit hagytunk félbe, mit kell otthonra vásárolni, milyen teendőim vannak még, gyerekkel foglalkozni, stb. És ahogy letelik a másfél óra, minden impulzus magyarul ér minket.

A külföldi nyelvtanulás alkalmával megszerezhetjük azt a magabiztosságot, hogy meg merjünk szólalni idegen nyelven.

További jó tanácsokat a külföldi nyelvtanulással kapcsolatban egy régebbi blogbejegyzésben olvashattok:

https://worldedu.hu/jo-tanacsok-a-kulfoldi-nyelvtanulas-megkezdese-elott/

Vágysz a nyelvvizsgára? Jelentkezz!

edd meg az első lépést a sikeres nyelvvizsga felé, jelentkezz külföldi nyelvtanfolyamainkra, nyelvvizsga felkészítőinkre!

Ha tetszett a cikk és nem olvastad volna az első részét itt megteheted!